Waarom een beroep doen op freelance copywriting? Iedereen kan toch schrijven? Ja, maar niet foutloos, wervend en doelgericht.

Je freelance copywriter is een tekstexpert die je boodschap treffend verwoordt, je merknaam oppoetst en je doelgroep bij het nekvel grijpt. Je verkoper op papier en op het net. Iemand die je verhaalt vertelt, verleidt met woorden, overtuigt met klare taal.

Hoeveel euro ben je daaraan kwijt? Hangt ervan af. Hier licht ik een tipje van de sluier.

Freelance copywriting voor bedrijven

Ik schrijf en herschrijf al je zakelijke en commerciële teksten. Van (elektronische) nieuwsbrieven en artikelen tot brochures en blogs. En van websiteteksten tot bedrijfsfolders en speeches.

Dat doe ik met een pen gedoopt in ervaring en een ontembare liefde voor het geschreven woord. Bezorg mij je briefing, input of zelfgeschreven tekst. Je krijgt copy van de bovenste plank – glashelder, inhoudelijk correct, geknipt voor je doelpubliek.

Freelance copywriting voor bureaus

Zoek je als reclame-, marketing- of communicatiebureau iemand die de juiste woorden uit z’n mouw schudt? Ik verlekker je klanten met onweerstaanbare teksten zodat jij ze gemakkelijker over de streep trekt.

Reken op mij voor creatieve advertenties, slogans met een kleeffactor, storytelling die boeit van de eerste tot de laatste letter. Ik serveer ook content waarmee je kennis deelt en vertrouwen schept. 

Sterk schrijfwerk voor tijdschriften

Schakel mij in als freelance medewerker voor je tijdschrift of bedrijfsblad. Ik zorg voor treffende teksten op basis van interviews, een briefing, mijn onuitputtelijke wijsheid – bescheidenheid inbegrepen.

Mijn stokpaardjes: architectuur, interieur, design, kunst, ecologie, lifestyle, human resources … Iemand nodig om andermans artikelen met een rode bic te fileren? Mij een genoegen!

Op zoek naar de juiste woorden om je verhaal te vertellen? Ik vind ze voor jou.