Waarom een beroep doen op freelance copywriting? Iedereen kan toch schrijven? Ja, maar niet foutloos, wervend en doelgericht.

Je freelance copywriter is een tekstexpert die je boodschap juist verwoordt, je merk kracht bijzet en je doelgroep bij het nekvel grijpt. Je verkoper op papier en op het net (maar dan wel netjes). Iemand die je verhaalt vertelt, verleidt met woorden, overtuigt met klare taal.

Klaarheid over mijn tarieven

Freelance copywriting voor bedrijven

Ik schrijf en herschrijf je zakelijke en commerciële teksten, voor interne en externe kanalen. Van nieuwsbrieven, e-mails en artikelen tot brochures en blogs. En van websiteteksten tot speeches en vacatures.

Dat doe ik met een pen gedoopt in ervaring en een ontembare liefde voor het geschreven woord. Bezorg mij je briefing, input of zelfgeschreven tekst. Je krijgt copy van de bovenste plank. Glashelder, inhoudelijk correct, geknipt voor je doelpubliek.

Bedrijven die zich inzetten voor mens, milieu en dier zijn mijn gedroomde klanten. Voor schone schijn, valse beloften en onethische praktijken pas ik.

Freelance copywriting voor bureaus

Zoek je als reclame-, marketing- of communicatiebureau een bedreven, betrouwbare copywriter? Dan werk ik graag met jou samen om merken te laten schitteren. En om content te schrijven waarmee ondernemingen kennis delen en vertrouwen scheppen.

Mijn parcours is lang en breed. Van die ervaring pluk jij mee de vruchten: snel ingewerkt, groot inlevingsvermogen, van vele markten thuis, respect voor deadlines en afspraken.

 

Sterk schrijfwerk voor magazines

Schakel mij in als freelance redactrice voor je tijdschrift of bedrijfsblad. Ik zorg voor prettig leesbare teksten op basis van interviews, een briefing, mijn onuitputtelijke wijsheid – bescheidenheid inbegrepen.

Stokpaardjes: architectuur, interieur, design, kunst, ecologie, plantaardige voeding, natuur … Voor reportages over mensen en merken die de wereld mooier maken, mag je mij zelfs ’s nachts bellen.

Iemand nodig om andermans teksten met een rode bic te fileren? Mij een genoegen!

Op zoek naar de juiste woorden om je verhaal te vertellen? Ik vind ze voor jou.