Freelance copywriting voor on- en offline teksten

Waarom een beroep doen op freelance copywriting? Iedereen kan toch schrijven? Ja, maar niet foutloos, wervend en doelgericht. Je freelance copywriter is een tekstexpert die je boodschap treffend verwoordt, je merknaam oppoetst en je doelgroep bij het nekvel grijpt. Je verkoper op papier en op het net.

Freelance copywriting: van duurloop naar sprint

Wat daarbij komt kijken? Talent en vlijt. Inlevingsvermogen en grote goesting. Traag gerijpte ervaring en een taalfoutenfobie. En schrappen. Ik zet je teksten op dieet. Haal eruit wat niet ter zake doet. Zo krijg je dat flipperkasteffect: wham, bam, thank you ma’am!

Freelance copywriting voor bedrijven

Ik schrijf en herschrijf al je zakelijke en commerciële teksten. Van (elektronische) nieuwsbrieven en artikelen tot brochures en blogs. En van websiteteksten tot bedrijfsfolders en speeches. Dat doe ik met een pen gedoopt in ervaring en een ontembare liefde voor het geschreven woord.

Stuur je briefing >

Freelance copywriting voor bureaus

Zoek je als reclame-, marketing- of communicatiebureau een creatief woordwonder? Ik verleid je klanten met taal zodat jij ze gemakkelijker over de streep trekt. Reken op mij voor advertenties met een kleeffactor, slogans die scoren en direct mail die de juiste snaar raakt.

Zet mijn koppie aan het werk >

Redactie voor magazines

Op zoek naar een redactrice voor je magazine of bedrijfsblad? Gevonden! Redactionele artikelen en reportages zijn mijn dada. Mijn stokpaardjes? Architectuur, interieur en design. Tuinen, outdoor living en kunst. Ook over hr, rekrutering, sociale en maatschappelijke thema’s schrijf ik graag en goed. Vraag mij gerust naar voorbeelden van mijn werk. Zo zie je meteen of het tussen ons kan klikken.

Laat van je horen >