Worstel je met woorden? Ik spéél ermee! Ik werk vanuit mijn woning in Willebroek, strategisch gelegen tussen de Koekenstad en ’t stad van de Manenblussers.

Met zicht op het kanaal der zuchten en een woeste tuin waarin de natuur vrij spel heeft. Een inspirerende omgeving waarin ik mij ongestoord wijd aan ál jouw schrijfsels.

Kroniek van een aangekondigde job

Voor ik aan de slag ging als freelance copywriter, stak ik twee diploma’s op zak: licentiaat vertaler en postgraduaat cultuurwetenschappen.

Daarna ploeterde ik meer dan vijftien jaar in het marketinglandschap. Toffe jobs, die mij tóch onvervuld lieten. Slechts het voorspel van wat komen zou: de leukste job ter wereld, de schrijverij.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Simpel: je huurt mij in. Niet om feestjes op te leuken, maar om te schrijven. Long copy, short copy, persberichten, brochures, nieuwsbrieven, artikelen … ik schud ze moeiteloos uit mijn taalvaardige mouw.

Zo krijg je teksten die de juiste snaar raken bij je doelgroep. Copywriting die jouw verhaal vertelt. Gekruid met veel persoonlijkheid. Gesmaakt door je lezers.

Genoeg gezwamd!

Laat mij de daad bij het woord voegen. Daar word ik gelukkig van. Wedden dat jij dat ook zult zijn?

Op zoek naar de juiste woorden om je verhaal te vertellen? Ik vind ze voor jou.