Je copywriter in de regio Mechelen / Antwerpen.

Freelance copywriter gezocht in de buurt van Willebroek, Mechelen of Antwerpen? Dat treft! Ik werk vanuit mijn woning in Willebroek, strategisch gelegen tussen ’t stad van de Maneblussers en de Koekenstad. Met zicht op het kanaal der zuchten en een woeste tuin waarin de natuur vrij spel heeft. Een inspirerende omgeving waarin ik mij als freelance copywriter ongestoord wijd aan ál jouw schrijfsels.

Foto: Frank Abbeloos

Freelance copywriter: kroniek van een aangekondigde job

Voor ik aan de slag ging als freelance copywriter, stak ik twee diploma’s op zak: licentiaat vertaler en postgraduaat cultuurwetenschappen. Daarna ploeterde ik meer dan vijftien jaar in het marketinglandschap. Toffe jobs, die mij tóch onvervuld lieten. Slechts het voorspel van wat komen zou: de leukste job ter wereld, de schrijverij.

Foto: Frank Abbeloos

Wat kan ik voor jou betekenen?

Simpel: je huurt mij in. Niet om feestjes op te leuken, maar om te schrijven. Long copy, short copy, persberichten, brochures, nieuwsbrieven, artikelen, … ik schud ze moeiteloos uit mijn taalvaardige mouw. Ik schrijf teksten die de juiste snaar raken bij je doelgroep. Copywriting die zegt wat jij doet. In de taal van je lezers. Zo lopen ze sneller warm voor jouw bedrijf, product of dienst.

Foto: Frank Abbeloos

Genoeg gezwamd

Laat mij gewoon de daad bij het woord voegen. En huur mij in als freelance copywriter. Daar word ik gelukkig van. Wedden dat jij dat ook zult zijn?

Mail, bel of stuur een postduif >

Foto: Frank Abbeloos