Kopje copy op commando

Heb je geen tijd of zin om zelf teksten te schrijven? Of is je vaste tekstschrijver tijdelijk out of overstelpt met werk? Dan schakel je mij in als freelance copywriter. Voor een eenmalige klus, een langlopend project of op piekmomenten. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring ken ik de kneepjes van het schrijfvak. Ik lees én leef mij snel in jouw materie in. En ik serveer teksten die doen wat jij ervan verwacht. Van informeren en overtuigen tot je naambekendheid vergroten en je imago opkrikken.

Leer mij kennen

In ’t kort en in ’t lang

Waarvoor je zoal een beroep doet op mij? Vrijwel alle teksttypes voor on- en offlinecommunicatie. Brochure, persbericht, blog, nieuwsbrief, websiteteksten, advertentie, slogan … Ik schud ze allemaal uit mijn taalvaardige mouw. Foutloos, op maat van je doelpubliek en met respect voor je communicatiestijl. Kortom, ik hanteer het geschreven woord in jouw voordeel om de juiste snaar te raken bij je lezers.

Wat je krijgt:

  • knisperende teksten die je imago boosten
  • meer tijd om te focussen op je kerntaken
  • overtuigende schrijfsels die je klanten over de streep trekken
  • een frisse blik van iemand die zich in de schoenen van je doelgroep verplaatst
  • ultieme flexibiliteit: je schakelt mij in wanneer je mij nodig hebt – op vaste of piekmomenten, op projectbasis, tijdens vakantieperiodes, …

Je teksten enkel laten verbeteren of herschrijven?

Geen kat in de zak

Eerst proeven en dan geloven? Ik bezorg je op verzoek voorbeelden van mijn werk of referenties. Voor een grote of langlopende opdracht schrijf ik zelfs met plezier een vrijblijvende (en beknopte) proeftekst. Zo weet je meteen of je mijn kopje copy smaakt.

Liever je wensen telefonisch of in persoon bespreken? Ook dat kan. En check ondertussen gerust mijn taal- en schrijftips: boeiend leesvoer voor bij de koffie.