Je copywriter in Antwerpen

Op zoek naar een copywriter in het Antwerpse?

Ik stroop mijn mouwen al op. Schakel mij in voor al je commerciële en zakelijke teksten, digitaal en op papier. Nieuwsbrief of blog, persbericht of redactioneel artikel, slogan of reclametekst, voice-over of uitnodiging … laat maar komen.

Veelzijdige copywriter in Antwerpen

Mijn schrijfplek: Willebroek, strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel, Mechelen en Sint-Niklaas. Ik ben thuis in jouw regio en vertrouwd met veel sectoren en teksttypes.

Of je nu een copywriter zoekt voor je eenmanszaak, kmo of groot bedrijf. Voor een enkele opdracht of voor de lange termijn. Je rekent op mij voor rake communicatie.

Laten we kennismaken
Copywriter in Antwerpen
Freelance copywriting

Antwerpse copywriter tot jouw dienst

Ik schrijf teksten die de juiste snaar raken, op maat van je doelgroep. Dankzij jarenlange ervaring in marketing leef ik mij makkelijk in jouw lezers in. Resultaat: de ideale tone of voice in een heldere en overtuigende boodschap die blijft hangen. Verkopen, informeren, meedelen of witte raven werven? Je krijgt gegarandeerd een tekst die doet wat jij ervan verwacht.

Ook handig: je huurt mij in wanneer jij mij nodig hebt. Als je maar af en toe een externe tekstschrijver nodig hebt. Als je eigen schrijftalent bezwijkt onder de druk. Of als je wil samenwerken op de lange termijn.

Ik ben een vrouw van mijn woord. Stipt en betrouwbaar. Snel ingewerkt. Klaar om jouw merk onweerstaanbaar te maken.

Meer dan copywriting

Zelf een tekst geschreven waar nog aan geschaafd moet worden, of een vertaling van of naar het Engels en het Frans nodig?

Ook met redigeren en vertalen help ik je uit de nood. En als je graag je eigen schrijftalent wil bijspijkeren, volg je bij mij een een-op-eencursus.

Ik bezorg je op vraag graag referenties, voorbeelden van mijn werk of een gratis proeftekst.

Overtuigd?