< Terug

Een goede out of office in 1, 2, 3

Goede out of office

Het toppunt van een inspiratieloos out of office-bericht? Beste, van X tot X ben ik niet bereikbaar via e-mail. Ik beantwoord uw mail vanaf X. Gelieve voor dringende vragen contact op te nemen met mijn collega X.

Dit out of office-bericht doet wat het moet doen: het vertelt dat je afwezig bent, wanneer je niet bereikbaar bent, en wie tijdens je verlof eventuele vragen beantwoordt. Maar … het is saai, onpersoonlijk en voorspelbaar. Dat kan beter, op naar een goede out of office!

Out of office-bericht: opvallen graag

Je afwezigheidsbericht mag gerust buiten de lijntjes kleuren. Zo blijft het hangen in het geheugen van de ontvanger, en tovert het een glimlach op het gezicht van de achterblijvers.

Inspiratie nodig? Ik schotel je graag enkele van mijn out of office-berichten voor:

✅ Van 12 tot en met 19 augustus trakteer ik mezelf op een weekje in la douce France. Voor een neusverdovend verblijf tussen de lavendelvelden, een Provençaals dieet en een infuus met pastis. Vanaf maandag 21 augustus sta ik paraat om tintelende teksten te schrijven en je copy te reanimeren.

✅ Van 6 tot 13 juli laad ik mijn schrijfbatterijen op. Dan speel ik toerist in eigen land, met een hoeve in Sint-Laureins als uitvalsbasis. Ja, er is internet. Ja, ik ga mijn mails lezen. Nee, ik ga niet werken. Wat dan wel? Wandelen in de polders en langs kreken en kanalen. Lezen in een hangmat. Uitgebreid tafelen (zonder de menukaart te verbeteren). En de dag plukken zonder het Groene Boekje onder de arm. Vanaf maandag 16 juli schakel ik mijn schrijversbrein opnieuw in voor jou. Tot dan!

✅ De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom leg ik spoedig mijn pen even aan de kant. Van 12 tot en met 20 juli onderneem ik een tripje met de motor in het spoor van de legendarische Inspector Morse. Ik ruil mijn habitat in voor wollige schapen, glooiende groene heuvels en het romantische decor van de Cotswolds. Vanaf 21 juli sta ik klaar om jouw teksten (nieuw) leven in te blazen.

Zelf geen schrijverstalent? Vertrouw dan op het mijne! Ik schrijf voor jou een goede out of office voor een zachte prijs.