Ik schrijf, herschrijf en redigeer allerlei soorten teksten. Dat doe ik met een pen gedoopt in ervaring en een ontembare liefde voor het geschreven woord.
Op basis van een briefing, bestaand tekstmateriaal of zelfstudie schud ik de juiste woorden uit mijn mouw voor uw nieuwsbrieven, artikelen, websiteteksten, brochures, productfolders, noem maar op.
Ik schrijf op maat van uw behoeften, glashelder en volgens de regels van de kunst.

Vertalen blijft mensenwerk. Computergestuurde systemen als Babel Fish en consoorten bakken er niets van. Machines kunnen geen gedachten interpreteren of context analyseren.
Wie denkt dat vertalen niets meer is dan woorden omzetten, moet zich maar beroepen op Google Translate.
Wie op zoek is naar een professionele vertaling met correct taalgebruik en een gestructureerde tekstopbouw kan bij mij terecht. Ik vertaal vanuit het Nederlands naar het Engels en omgekeerd.

Schrijven is mijn grote passie. Woorden zijn mijn instrumenten om de juiste snaar te raken. Maar het oog wil ook wat.
Ik ben mij de voorbije jaren gaan toeleggen op grafische vormgeving om ontwerpen te maken waarmee u scoort. Uw bedrijf voorstellen op een originele manier, een huisstijl ontwikkelen die aansluit bij uw doelstellingen, een presentatie maken die uw publiek boeit in plaats van in slaap wiegt, een directmailcampagne creëren die aanzet tot actie.
You name it!