U gaat niet in zee met de eerste de beste. U zoekt iemand met talent en ervaring. Iemand die gedreven en begeesterd is, die kan luisteren en tussen de regels lezen. Iemand die met u meedenkt en aan een half woord genoeg heeft.
Dat ben ik, Peggy Van der Auwera.

Na het behalen van een licentiaatsdiploma vertaler en een postgraduaat cultuurwetenschappen, stapte ik boordevol enthousiasme het bedrijfsleven in. Ik leerde dat er op de werkvloer nog veel meer te leren valt dan in het auditorium. Ik toetste academische kennis aan het bedrijfsleven, zoog informatie op als een spons en ontdekte mijn aanleg voor marketing en communicatie.

Dankzij vaardige leermeesters, gezond verstand en goed op mekaar afgestemde hersenhelften werd ik een allround marketeer. Ik wendde mijn taalvaardigheid aan om wervende teksten te schrijven en deed een beroep op mijn creativiteit en intuïtie om dingen aan de man/vrouw te brengen.

Ik werkte de voorbije 15 jaar in sectoren als telecom en IT, engineering, diensten aan het bedrijfsleven, marktonderzoek en FMCG. Sinds kort ben ik aan de slag als zelfstandig tekstschrijver en vormgever. Ik doe nu honderd procent wat ik graag doe en waar ik goed in ben. Teksten schrijven met lef. Vormgeven met verbeelding.